Frågor och svar

Ring eller maila oss så fort ni har några frågor.

1Hur snabbt får vi leveransen?
Vi levererar så snabbt produkterna är färdiga. Normalt innebär det att ni har produkten hemma hos er inom 5 - 7 arbetsdagar.
2Vad kostar frakten?
Alla produkter skickas fraktfritt från vårt lager och ni behöver alltså inte betala något för frakten
3Vad betalar vi vid leverans?
Ni betalar inget vid leverans, utan först när ni sålt alla varorna, dock senast 30 dagar efter ni fått varorna.
4Vad kostar en produkt?
Varje produkt kostar 60 kr/st. Alla våra produkter är av mycket hög kvalité och levereras direkt från fabriken hem till er nygjorda och färska.
5Vad gör vi om vi inte lyckas sälja allt?
Ni har 30 dagars returrätt på varor som ni inte lyckats sälja (Undantaget från detta är gammeldags cocosbollar som det inte är returrätt på) Ni ringer oss på Lättsålt.com så hjälper vi er med detta. Frakt/ porto betalas av avsändaren. Ring oss på telnr: 035-104750
6Kan vi göra en tilläggsbeställning?
Vi hjälper er att få extra varor skickade hem till er, utan kostnad. (min antal )
7Hur beställer vi?
Ring 035-104750 eller maila till kontakt@lattsalt.com så hjälper vi er med beställningen. Det går även bra att klicka på beställ i menyraden ovanför. (Tänk på att minsta order är 120 st kartonger/boxar.)
8När får vi bonus?
Bonus faller in till alla som minst säljer 200 kartonger per leverans och som inte lämnar några returer. Bonusen blir högre ju fler kartonger/boxar man säljer. Grundersättningen per kartong är 18kr och bonusen varierar mellan 5-7 kr/kartong, vilket ger er en vinst på 25 kr/ låda vid försäljning över 450 enheter.
9Hur betalar vi?
Ni betalar in till bankgiro nr 748-7424. Var noga med att skriva vem avsändaren är.